Opis forum
Ha! Skoro już się dorwałem do administracji czułem iż moim obowiązkiem jest założenie podobnego tematu. "Dni Fantastyki" to najbliższy, nadchodzący konwent "w zasięgu ręki".
Miejsce - Wrocław-Leśnica
Czas - 24-26 czerwca (2 noclegi na miejscu)
Cena - 30/40 zł + dojazd.
Oto link do w/w:
http://dnifantastyki.pl/2011/
Gdyby ktoś był chętny zgłaszać się!
Ze swojej strony postaram się dodawać kolejne informacje na temat co ciekawszych zjazdów w okolicy.
Ktoś jedzie, albo bierze udział w którymś z konkursów?
Zainwestować?
(Oj, Kana, trzeba coś najpierw mieć) A propo kasy, jak szesnastolatek może zarabiać? No dobra, szesnastolatka. x'3 W wakacje.. Kurde, brak mi kasy na, eh, na wszystko. ;/
Ostatnio edytowany przez Kanashii (2011-06-08 20:47:21)
Jest takie pojęcie.... "Inwestować w siebie", nieprawdaż? ;D
Brak jej chyba każdemu z nas... Ale co zrobić. A jak zarobić? Hmmm.... ulotki? Może coś sprzedać? Np. nerkę ;3
Wracając do tematu. Na wyjazd trzeba liczyć jakieś 150-200zł w zależności od wymagań. Mimo wszystko moim zdaniem na konwent warto jechać
Ja i praca fizyczna... Zaiste, ciekawe. xD Jak na razie byłam tylko na Fantasmagorii, a jak uda mi się naciągnąć kuzynostwo to i przejadę się na te Dni Fantastyki. Tyle, że z fantastyką nie wiele mam wspólnego..
Chciałabym jechać na Animatsuri. Zależne to niestety od kuzynostwa. A wy, jedziecie?
Hmm... Nie ma to jak wolność osobista i wszelkie prawa do decydowania o sobie ;P
Jeżeli sprawdziłbym się jako robotnik fizyczno-pospolity to bym pewnie jechał. Naturalnie jeżeli będę wtedy w Polsce ^^" Z tym, że trzeba liczyć dojazd i pobyt w wawie jako trochę większy wydatek...
U mnie krucho z kasa, co prawda mam robote, ale wiesz.......wydatki mam ! xD
Na konwet bym sobie pojechal, ale jakbym mial wybierac konwetn lub koncert diru, lub asg, to najpierw koncert, pozniej asg, a na koncu konwent, wiec ciezko bedzie sie wyrobic z kasa, zwlasza z moim zapalem do pracy xD